نحوه طراحي توسط سوله پرداز

 

تيم طراحي شرکت حريم سازه سپاهان با بيش از 9 سال سابقه در زمينه طراحي سازه هاي صنعتي و بيش از 11 سال سابقه در زمينه طراحي سازه هاي فلزي و بتني و التزام به مديريت کيفيت و معيارهاي فني و مهندسي در ارائه محصول و خدمات به ‌منظور صيانت از سرمايه‌هاي ملي و ارزش‌آفريني مستمر براي جامعه مهندسي کشور، آمادگي خود را براي همکاري در زمينه مشاوره و طراحي و نظارت پروژه‌هاي صنعتي اعلام مي‌کند. تعهد ما به مشتري تلاش در جهت ارائه بهترين مشاوره هاي لازم در روند تهيه سايت پلان و طراحي معماري و انجام طراحي بهينه براي سازه ها و نظارت دقيق بر ساخت مي‌باشد. مهندسان جوان اين مجموعه در کنار باتجربه تر ها جمع شده اند تا به هر گونه نياز توليد کنندگان و صنعتگران کشور در حوزه مهندسي عمران پاسخگو باشند.شايان ذکر است؛ محاسبات فني و طراحي سازه ها در شرکت حريم سازه در واحد مهندسي و با استفاده از نرم‌افزار سوله پرداز و  بر اساس استانداردهاي?(M.B.M.A )(A.I.S.C )انجام مي‌گيرد

 

 

قابليت هاي منحصر به فرد طراحي توسط تيم طراحي سوله پرداز

مباحث طراحي سوله

نکاتي در مورد طراحي سوله

مراحل اخذ پروانه ساخت و پايان کار

طراحي آنلاين سازه

تهيه طرح معماري

نمونه کارهاي طراحي

سفارش طراحي سوله

سفارش طراحي اسکلت فلزي

امر طراحي سوله کاريست تخصصي و بسيار دقيق ، فاکتورهاي مهمي در طراحي دخيل هستند که بي توجهي به آنها مي تواند هزينه گزافي را به سازنده تحميل کند که صرفه اقتصادي را زير سؤال مي برد و يا ممکن است نتيجه معکوس داده و استحکام و پايداري سازه را تضعيف نمايد و موجب ايجاد حوادث جبران ناپذير گردد.

  مهم‌ترين وظيفه يک طراح خوب سازه سبک‌سازي سازه و کاهش قيمت تمام‌شده پروژه ضمن رعايت کليه استانداردهاي ملي و بين‌المللي مي‌باشد که بسيار به دانش و تجربه طراح برمي‌گردد. اينکه از چه مصالحي و سيستمي استفاده شود، بتني يا فلزي، سوله يا خرپا يا سازه فضاکار، سوله معمولي يا قوسي، يک يا چندطبقه، ابعاد دهانه‌ها و ارتفاعات و شيب سقف‌ها و...!

 تاکنون صدها پروژه صنعتي کوچک و بزرگ در اين شرکت طراحي‌شده است. شامل انواع سوله‌هاي سبک، نيمه سنگين و سنگين با انواع جرثقيل‌ها و دهانه‌هاي مختلف و فونداسيون‌هاي مربوطه بوده است. قابل‌ذکر است اين گروه به‌عنوان مبدع نرم‌افزار تخصصي سوله پرداز قابليت‌هاي منحصربه‌فردي در طراحي سازه‌هاي صنعتي دارد که در زير به برخي از آن‌ها اشاره مي‌شود:

ارائه سبک‌ترين طرح ازنظر مصرف فولاد و بتن و با حداقل دورريز ورق

ارائه طرح‌هاي معمولي در کمتر از 24 ساعت

ارسال نقشه‌ها و دفترچه محاسبات و فايل‌هاي محاسباتي توسط ايميل يا پست به سراسر نقاط کشور

ارائه جدول ليستوفر قطعات فولادي سوله و حجم بتن و وزن آرماتور مصرفي و حجم ديوارچيني و غيره و برآورد ريالي پروژه شما

ارائه فايل‌هاي محاسباتي سوله و فونداسيون

ارائه نقشه پل و حماله هاي جرثقيل و شاپ تير و ستون

ارائه نقشه‌هاي شاپ و برش از نرم افزار تکلا

دقيق‌ترين و ايمن‌ترين طراحي مطابق با آخرين استانداردهاي ملي ايران و بين‌المللي

ارائه چند سري نقشه شامل طراحي‌هاي متفاوت براي يک سوله به کارفرما جهت انتخاب

ارائه طرح‌هاي سبک‌سازي براي طرح‌هاي قبلي شما

بررسي و ارائه طرح‌هاي مقاوم‌سازي براي سوله‌هاي اجراشده تهيه نقشه، طراحي و کنترل محاسبات با اخذ تائيد و دفاع در مراجع ذيصلاح،  

طراحي انواع سازه‌هاي صنعتي و غير صنعتي

طراحي سازه‌هاي خاص


مباحث طراحي سوله
بخش اول : کسب اطلاعات مورد نياز سوله مورد نظر

بخش دوم : طراحي و محاسبه سوله مورد نظر

بخش سوم : تهيه ي دفترچه محاسبات و نقشه هاي اجرايي

بخش اول : کسب اطلاعات مورد نياز سوله مورد نظر

در اين قسمت مهندس محاسب جهت طراحي سوله نيازمند اطلاعاتي مانند : نوع تيپ زمين ساختگاه ، نتايج آزمايش هاي بتن و مکانيک خاک ، سايت پلان سوله مورد نظر ، شهر محل احداث ، تناژ جرثقيل و.... مي باشد.


بخش دوم : طراحي و محاسبه سوله مورد نظر

در اين قسمت با داشتن اطلاعات مورد نياز محاسبه سوله طبق مراحل زير انجام مي شود.

1.محاسبه بارهاي وارد بر سوله اعم از بار باد ، برف ، زلزله ، بار مرده و بار جرثقيل (که به صورت يک بار زنده در نظر گرفته مي شود) با استفاده از آيين نامه مبحث 6 مقررات ملي ساختمان-بارهاي وارد بر ساختمان

2.مدل سازي سوله در نرم افزار هاي طراحي مانند Sap 2000

3.بارگذاري سوله مورد نظر در نرم افزار Sap 2000 با استفاده از مقادير بدست آمده در بند 1

4.تنظيم پارامترهاي تحليل و طراحي در نرم افزار Sap 2000

5.آناليز و طراحي سوله مورد نظر و بدست آوردن بهينه ترين حالت ممکن

6.کنترل جابجايي هاي مجاز سوله

7.استخراج عکس العمل هاي تکيه گاهي از نرم افزار Sap 2000 جهت طراحي فونداسيون سوله

8.طراحي فونداسيون سوله به صورت دستي يا به وسيله ي نرم افزار Safe

بخش سوم : تهيه ي دفترچه محاسبات و نقشه هاي اجرايي

دفترچه محاسبات شامل: نحوه ي محاسبه بارهاي باد ، برف ، زلزله ، جرثقيل و ...  ، کنترل هاي کمانش موضعي و ... ، طراحي ورق هاي اتصال فلنجي ، طراحي کف ستون ها ، ستون هاي باد ، پرلين ها ، استرات ها ، کنترل کفايت بادبندهاي سقف و در راستاي طول سوله ، کنترل واژگوني سوله ، طراحي و کنترل کفايت بولت ها ، طراحي سينه بندها و .... بر اساس مبحث 10 مقررات ملي ساختمان- طرح و اجراي ساختمان هاي فولادي و نشريه 325- ضوابط طرح و محاسبه ي ساختمان هاي صنعتي فولادي مي باشد.

پس از تهيه ي دفترچه ، مهندس محاسب نقشه هاي اجرايي را در قالب فايل اتوکد يا نرم افزار تکلا استراکچر به انضمام تمامي جزئيات مورد نياز تيم ساخت و اجرا تهيه مي نمايد.

نکاتي در مورد طراحي سوله

در صورتي که زمين ساخت از نظر ابعادي محدود باشد ، استفاده از فونداسيون منفرد با احتساب برون محوري ستون ، نسبت به فونداسيون نواري به دليل اقتصادي تر بودن توصيه مي شود.

پيشنهاد مي شود که از روش طراحي تنش مجاز استفاده شود. تجربه نشان مي دهد که در مبحث طراحي سوله استفاده از روش حالات حدي اقتصادي نمي باشد.

بديهي است هرچه شيب بام کمتر شود سطح بارگير آن بيشتر شده در نتيجه سازه سنگين تر خواهد شد.

در صورت جوابگويي ، ستون هاي تک شيب يکسره نسبت به ساير انواع ستون ها اقتصادي ترند.(اين فرضيه ممکن است در بعضي موارد برقرار نباشد.)

با توجه به عرض ورق 150 سانتي متر ، توصيه مي شود که براي داشتن کمترين پرت ورق ، از عرض بال هاي 15 ، 16.66 ، 18.75 ، 20 ، 21.5 ، 25 و  30 سانتي متر در طراحي استفاده شود.

در صورتيکه جابجايي سوله در کنج سوله  جوابگو نباشد بايد ارتفاع جان مقطع ستون يا رفتر يا هر دو در محل چشمه اتصال بيشتر شود.

در صورتيکه جابجايي سوله در تاج تحت اثر بار برف بيش از حد مجاز باشد ، جهت اضافه کردن ارتفاع مقطع رفتر در محل تاج ، مي توان از ماهيچه ي تاج استفاده کرد و در محل تاج مقطع را غير منشوري درنظر گرفت.

در صورتيکه جابجايي سوله در تراز جرثقيل بيش از حد مجاز باشد ، مي توان ارتفاع جان ستون در تراز جرثقيل را افزايش داد.

هنگامي که آپليفت (بالا کشندگي) فونداسيون جوابگو نباشد ، در صورتي که دور تا دور سوله آجرچيني شود ، مي توان به جاي آجرکاري با آجر مجوف و ملات ماسه سيمان با جرم واحد حجم 850 کيلوگرم بر متر مکعب ، از آجرکاري با آجر سفال و ملات ماسه سيمان با جرم واحد حجم 2100 کيلوگرم بر متر مکعب استفاده کرد. (به شرطي که سوراخ ها با ملات پر شوند.)

در صورت وجود جرثقيل يا طبقه در سوله ، به دليل احتمال غلبه زلزله در ترکيبات بار ، توصيه مي شود در راستاي طول از بابندهاي  دوبل نبشي يا دوبل ناوداني استفاده شود و از استفاده ميلگرد در اين نوع سوله ها خودداري گردد.

 

تماس با ما

اگر برای خرید یکی از بسته های نرم افزار سوله پرداز پرسشی در ذهن دارید یا مایلید با واحدهای پشتیبانی فنی، طراحی سازه ، خرید نرم افزار ارتباط برقرار کنید؛ همین حالا می‌توانید با ما تماس بگیرید

Close